I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Raya baru ni, biras sy baru mengandung sdgkan sy ttc 4 tahun. pegi rumah sdara suami, dia pun tanya la biras sy dah berapa bulan.. Pastu dia ckp " sunyi takdok anok ni.. Ado anok suko " emmmm sy diam je... Perit oi.. Bulan 2 br ni sy buat iui takda rezeki.. inshaAllah sis amalkan sedekah subuh tiap hari. Time period just belanja mkn org je. Inshaallah semoga ada rezeki mengandung

4y ago

Aamiin😊👍 visit Efferty ikhtiar hamil https://fb.me/Ery.Zarra.Sophia