I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Saya tunggu zuriat 2 tahun, tapi disebabkan stress dengan org sekeliling saya jadi depression. Kurung diri, selalu nangis, selalu mengamok marah2 suami. Duduk sorang2 tiba2 nangis. Rasa tak nak hidup dah. Social media semua saya tutup dan deactivate sbb tak tahan dengan org sekeliling, sampai tahap tak suka bila ada orang lain kawin. Benci kawan bila dia dpt baby bersalin, pregnant. Padahal diorang tak salah. Tapi saya depress sgt2. Suami pun stress tak tahu nak buat apa. Mcm2 usaha da buat. Sampai satu tahap, saya usaha pergi jumpa Dr pakar di JB kempas medical center Dr Kevin nama dia. Memang ramai da berjaya buat rawatan dengan dia. Cuma agak mahal. Cycle pertama tak berjaya saya down sgt2. Makin sedih. Tapi cycle kedua, saya doa kt Allah, saya dah penat. Saya serahkan semua kat Allah saya letak harapan saya kat Allah, saya percaya Dia yang berkuasa, saya boleh usaha tp Dia yang menciptakan dan tentukan semuanya. Sampai tahap saya menangis tapi sambil senyum betul2 da redha. 😊 Dan saya teruskan hidup dua minggu lepas tu upt positive Alhamdulillah skrg da masuk 6weeks. Doakan saya dan baby sihat

3y ago

😊👍 visit Efferty ikhtiar hamil https://fb.me/Ery.Zarra.Sophia