I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

harap sabar dah berserah kdp Allah kerana sesuatu yg berlaku ada hikmahnya.. hanya org yg melalui, merasai, peritnya utk jumpa kenalan,org org sekeliling bila soalan pertama dh pregnent ke.. pedih dan teramat sakit. awk perlu percaya pd ketentuan Allah. macam saya, 5tahun khawin , alhamdulilah Allah kurniakan cahaya mata pertama.. kdg2 nk pergi kenduri atau jumpa dgn org pun segan sbb dh tahu soalan apa yg mereka akan tanya. saya dan suami fikir positif , mungkin rancangan Allah adalah yg terbaik. saya dh suami rehda, sudah sehabis ikhthar makan mcm2 tapi x berhasil, tetapi kena yakin suatu hari pasti Allah kabulkan doa saya dan suami.. bermula saat itu, saya dan suami, selalu sedekahkn pada org miskin, bagi kucing jalanan makan, sambil bercakap dgnnya doakan saya dapat zuriat. selalu belanja kawan2 or sesiapa saja yg berhampiran dgn 1 meja dgn saya . banyakkan istifar, selepas itu lbh krg 1 tahun, Allah memakbulkan.. alhamdulilah.. tips, kena banyak sedekah,bagi makan kucing, selalu belanja kwn2 niat sedekah istifar dan berdoa agar Allah memberikan zuriat kpd kami agar kami dapat rapat dgn saudara mara, kerana kami x mampu berhadapan dgn mereka .berdoalah dgn yakin suatu hari Allah akan makbulkan. Hanya Allah mengetahui.