I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Sy ttc 4tahun, 2thun kwen bru pergi buat rwtn ksburan, lpas tu staon lbh jgk tgu taon lpas sept bru on clomid 1st cyle tp xberjaya, tp nov sy prggy cuma sy xtau n sy ggur dec tu 5w, no d&c,lpastu aprl 20 sy prggy, sy obes jd doc nsihtkn sy trunkan berat, tp kwn sy kurus die pun xde bby lg, die buat rwtn dkt metro klng , die on clomid tp ubt tu buat hormon die up down, telur die terlebih2 besar, mcm sy xbesar tp die terbalik pulak, doc amik tlur tu freeze kan n trus buat iui ke ivf cmtu,, now sy xsure die cemana xcontct lama dah, lepas sy ggur mak sy suruh sy mnum air kelapa masa sy period lpas ggur tu bg cuci semua, lpas tu ad la mkn kurma mekah mnjm dgn air susu cmtu, sy ikut org ckp sedekah, kdg bukan sllu jumpe org nk bg sedekah, sy sedekah kt fb je mcm syria tu trnsfer je online brpe mmpu, nt kt notes dorg suh tinggalkan tu sy bgtau tlg doakn sy n husbnd cpt dpt bby,,🥰 lpas tu klo sis seorg y animal lover sediakan 1 blg mknn kucing dlm kereta, klo nmpk kucing terbiar tu bg la mkn smbil ckp kt die doakn sis dpt bby cpt, y penting jgn stress, ❤️