Air ketuban kering. Baby boleh tak survive skrang usia kandungan 18 minggu

Air ketuban

4 Balas

Amalkan buah tembikai merah syg. Buah tu memang tingkatkan lagi air ketuban. And brokoli. Sy memang suka amalkan buah 🍉 ni dri awal trimester sbb nk bnykkan ketuban awl2 utk kandungan. Salah satu punca nya sbb kurang mnum air kosong. Kurang sayur. Kita slalu kencing kan. And kadang2 kita perasan / x sluar spender basah . Ikhtiar la makan slalu buah tu ye

Cuba minum air kelapa sis. orang tua2 Kata air kelapa tu boleh tambahkan air ketuban.

Lebih baik rujuk dkt kk sis

4w ago

Sya dah refer sis. Cuma sya skrang nak cari smngt dan kata2 positif je emmm

apa punca nya sis? nk tau juga

3w ago

Sya pun tak tau tetiba je doc bgtau air ketuban kering