Air ketuban pecah

Hi mommies, Ada tak sapa2 dlm group ni yg ada pengalaman pecah air ketuban seawal 14w..saya nak tau baby boleh survive ker..

4 Balas

Awk😭sy pernah alami dulu.. Sy risau juga tkot kne lgi.. Tp mmg baby x survive... 😭 Sy xtahu tu air ketuban.. Sbb baby first time tu.. Die kluar terus menerus air agk pekat tp bukan keputihan.. At the end, baby sy kluar sendiri.. Sempurna dah baby tu.. Arwah Muhammad Aisy nama diberi.. Moga awk kuat smgt ye

1y ago

Skrg mcm mne awk? Moga baby boleh survive ye.. Amin amin amin

bersalin 14 week agak mustahil utk survive.. kelengkapan hospital Malaysia utk baby prem cuma utk 24-25 week keatas saja ..

1y ago

itulah masalahnya saya dah duk kat hospital 5 hari tapi x ada tanda nak bersalin pun

Hi. Takda pengalaman. Better segera jumpa doktor.

1y ago

mmg dah jumpa doc n kena tahan pun kat wad..tapi doc hanya pantau sahaja kalau2 saya ada simpthon nak bersalin tapi x ada cek pape pun..

sis mcm mne nk tau air ketuban pecah

1y ago

rasanya tu keputihan..kalau air ketuban jernih