Kalau air ketuban sikit pada 36weeks, ada kemgkinan di suruh bersalin awal tak

Air ketuban

2 Balas

Mcm mna sis tau air ketuban sis sikit ye? btw, air letuban tk boleh kurang n lebih, kurang boleh sbbkan baby lemas, lebih boleh buat baby terbelit tali pusat n bbyak lagi risiko lain. dan, salah 1 tnda baby dh nk keluar is air ketuban kurang. and perlu bersalin lebih awal. Sama mcm sy 36w 3d dh bersalin sbb air ketuban kurang.

2y ago

Ari nie sya check up & scan for 36w sis

keluar air ketuban byk or sikit boleh pegi hospital terus. bwk je beg dgn brg baby.

2y ago

Kemgkinan bersalin awl tak sis