35week ..twins ..

Air ketuban dah pecah ..jalan baru bukak 2cm ..doa² kan sy ya mommy² ..kalau boleh nak bersalin normal❤️

64 Balas

Alhamdulillah... Semoga Allah permudahkan segalanya... Dan semoga ibu serta kembar selamat dan sihat... Take care sis... Bykkan zikir ya sis... 🥰💕

Semoga Allah permudahkan urusan awak dgn baby awak selalu. Dan Allah bantu awak bersalin normal. Amin3 Ya robbalamin

Waaa bestnya nak dpt twins😍 Mudah-mudahan sis dipermudahkan sgala urusan bsalin nanti...amin..amin..

sis nak tnya hihi kalau twins dlm brpa weeks bole rasa perut denyut or gerak2 mcm tu hihi

Aaminnn, sis cuba bykkan berjalan..semoga bukaan dipercepat dan dipermudahkan ye 😊

Woww . Congrats sis . Smoga d permudahkan segala urus bersalin . Bby twin 😊

Aamiin... Semoga dipermudahkan yer momy.. Kena kuat... Demi baby ya momy

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻

Semoga dipermudahkan urusan untuk bersalin secara normal Aamiin 🤲

Semoga dipermudahkan bersalin ye mommy! Send lots of loves💕💕