Today check

Harini Check perut kat doktor. Doktor kata im Okay and doktor bagi 4 ubat dan doktor cakap x payah Check perut kat kk dah sebab nak dekat bersalin dah dan doktor kata kalau air ketuban pecah baru pi hospital doa kan saya yer saya nak bersalin normal dan doa kan saya dermudah kan segala urusan saya muda lagi baru umur 18 hehe

1 Balas

aaminn, semoga dipermudahkan semua urusan sis, tapi bukan ketuban je kalau turun darah pon tanda bersalin juga. ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma