Ibu Bersyukur Ainul Mardhiah Sembuh Sendiri dan Tak Perlu Betulkan Urat Tisu

Ainul Mardhiah yang semakin membesar sihat menunjukkan perkembangan positif apabila kedua-dua belah pipinya sembuh dengan sendiri. "Alhamdulillah. Nampak tak muka Ainul dah sama pipi sebelah kanan dan sebelah kiri dia. Dulu waktu lepas operation nampak bengkak pipi sebelah kanan Ainul. So Doktor letak dalam report untuk betulkan urat-urat tisu dekat pipi Ainul biar sama. Tapi kuasa Allah, dah elok dengan sendiri" Mari baca kisahnya di sini: https://my.theasianparent.com/ainul-mardhiah

Ibu Bersyukur Ainul Mardhiah Sembuh Sendiri dan Tak Perlu Betulkan Urat Tisu
5 Balas

Alhamdulillah 🥰😍👍🏻👍🏻

kejap je da besar adik ainul ni😍

alhamdulillah 😍

😍🥰😘

syukur...