38weeks 5 days

Aihh bila baby nk keluar ni 😭 excited nk jumpa baby ni.. semua cara supaya cpt bersalin sy dh buat tp baby sedap lg duk dalam perut.. aduhhhh... Perut selalu sakit tp buat VE jalan still closed.. aiyooo.. main² ehhh...

9 Balas

Hehe, x sama sis tiap org, ade stgah mmg awal, ade stgah betul2 lambat siap kena czer sbb xde jalan wlupun dh cuba mcm2.. tpi kebanyakkan insyaAllah akan keluar ikut waktu dia atas 39mggu.. yg pnting bykkan berdoa dan cakap2 ngan beby yaa.. 🥰

4y ago

ya sis stiap org lain caranya mcm sya lbih dri tarikh jngkaan kna czer lgi tpi alhamdulillah smua slmat

samalah sis . Hari ii pujuk baby suruh keluar cpt ii . Tapi dia still seronok lagi duduk dalam perut mommy dia . 😂😭😭 mommy dia taksabar sangat dah

harini sy 38week5day , belum ada tanda² juga bby nak keluar nii. hari hari pujuk baby. due 28.1.21, harap bby keluar sblum due.

Sy baru masuk 37week pon x sabar nk jmpe bby.. Due sy lama lg 9/2 apepun smoge kite smua dipermudahkan nk besalin nnti ya..

Sme lah kite.. makin hr makin rancak dia berjoget2 dlm perut nie.. dh buat mcm2 dh still xde tanda ppe.. redha jelh

sy 38week 3day dh bru bersalin....sy rajin minum air klapa...n air nenas😂

4y ago

37week ke atas...

same laa.. da ade contraction.. tapi bile check jalan xbukak lagi

minum air zam zam..

makan nenas