[email protected]

Ai, .saya ada pertanyaan Agak2 nie dah berapa week ea..?.. then utk berapa week ea, utk pergi scan..maaf tak ada pengalaman lagi.. 😅

syamila429@gmail.com
5 Balas

5+ minggu lebih. Dekat kertas ada tulis sis. Kalau nk pergi scan sy cadangkan anggaran 7/8mnggu.. insyaAllah dh nampak janin dan heartbeat.. smoga dipermudahkan sgala urusan sis dan tahniah✨💜

Better go to clinic and scan . Its more details . Then doc will give you a folic acid or etc .

boleh kira ikut tarikh first day awak dtg bulan, bulan lepas

kire dr hari first period

12 minggu