Overdue / lebih due

Ahad ni 10hb 4 dah kene admit, esok 7hb 4 kena pegi swab dh . Doakan sy beranak sbelum induce 😢

6 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan ya..sama pengalaman waktu saya first lahirkan anak dulu tahun 2008 due dah lebih dari 40w KK suru Serah diri.. pagi DTG hospital alhamdulillah ptg ada turun tanda darah malam jam 8 saya pecah air ketuban.. sakit memang sakit lah 12jam saya menahan kesakitan.. sehingga esoknya.. baru bersalin

2y ago

sebelum turun tanda petang tu ada tanda2 sakit perut lain tk sbelum tu ? sy spatut due 3hb 4 , skarang masih takde apa2 tanda

Semoga Allah permudahkan urusan sis² yang menunggu hari untuk bersalin, selamat dan sihat keduanya, ibu dan baby, Aamiin

sy due 13/4.. masih blm ada tanda2. sy tak bole overdue sbb gdm. harap2 lah bsalin sblm due date 😔

Doakan saya juga bersalin sebelum due. Due saya isnin 11/4 ni

mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

semoga dipermudahkan semuanya ya sis