Details scan 24weeks

Hi mommies. Nk tanya tadi saya buat detail scan tapi 2d, doc kata it’s a girl. Bila nk double confirm doc masih kata girl cuma doc kata tak boleh nk jelas mcm scan 3D, sbb position baby pun gerak2. Kena tnggu 28 @ 30w dtg semula tgk gender. Klu mcm tu agak2 dah confirm ke baby girl ye mommies?

1 Balas

hye mommy. .sye pon lbh krg mommy. .😅. .dri sblm 30w da siap scan semua. .20w++ da detail scan pon nk scan lg. .dri awl scan smpai 30w++ docmmg kata gegirl. .hehhe . .kalo da btl dye tnjk gegirl 2. .InsyaALLAH gegirl la 2. .kalo rse nk bli baju. .bole bli unisex mcm sye. .sye ske bli unisex. hehe