Komen berapa masa yang korang habiskan untuk ayat bawah ni ya!

Agaknya apa ya perkataan-perkataan dekat bawah ni? 🤔 Cuba komen sikit min nak tengok ada yang jawab betul semua tak ya 😆 Tulis masa sekali tau berapa lama korang teka ni 😉

Komen berapa masa yang korang habiskan untuk ayat bawah ni ya!
124 Balas

Hai mommies semua! Nak dapatkan baju yg selesa dan tak panas utk baby2 anda? 100% cotton tau 😊 Jom cuci mata kat sini 👇🏻 https://t.me/aibabyshop

1. Doa 2. Tapak 3. Urat 4. Kawan 5. Air 6. Lari ala.. tak kira pula masa.. lebih kurang 1 minit kot. 😅

1. Doa 2. Tapak 3. Ubat 4. cawan 5. Air 6. Lari Seminitpun tak sampai

1. Dua 2. Tapau 3. Ubat 4. Cawan 5. Air 6. Laci 5 saat kot 😆

1. Dia 2. Tapau 3. Ubat 4. Cawan 5. Air 6. Laci 6 saat shj

1-o = doa 2-k = tapak 3-b = ubat 4-l = lawan 5-r =air 6-r = lari

1.dua 2.tapai 3.ulat 4.cawan 5.ais 6.laci 8 saat fikir jawapan

dua tapak ulat kawan air lagi 1minit utk baca fikir dan taip.

dia tapau ubat cawan air laci PUKUL 4:11 PM 2/2/2022

1.DOA 2.TAPAI 3.ULAT 4.KAWAN 5.AIR 6.LALI 10 SAAT JERR