Sy czer.. Anak baru 1tahun 11bulan

Agak2 nurse marah ka klu mgandung.. ? Siapa czer ni.. Mgandung kali kedua..

2 Balas

Tak tahu sis. Czer doktor cdgkn berapa lama tak boleh pregnant yg seterusnya? Tapi kenapa nak kena fikir/takut nurse marah? Biarkan. Nurse bukan doktor. Org pandai tak marah. Org pandai akan beritahu pendapat & sebarang risiko jika ada secara professional tanpa perlu marah.

3y ago

Doktor cadangkan 2@3tahun macam tu baru pregnant.. Betul kan buat apa nak fikir..

Semoga tidak la kan 😁

3y ago

😊harap2 la kan