GDM tinggi. Cucuk jari

Mommies.. ade x kat sini kena buat sama mcm sy. 1st time minum air gula kat kk. Pastu kk call bgtau result.. kena check gula sendiri pakai alat cucuk jari tu. Tiap 2 minggu. 4 kali check gula 1 hari. Sedih ☹️. Tibe2 jd berani hadap jarum (terpaksa). #firstbaby

2 Balas

Nak taknak kena buat juga kan. Takpe, demi baby comel. Nanti sis akan biasa. Saya masa mula mula buat pun menangis 😂 Dah lama tu, macam expert sangat dah. Jangan sedih sedih ok ❤️ KUAT!

x sakit pon. rse mcm kena gigit semut je. sye mule2 x berani gk. tpi kena jugak buat. takut tu tolak tepi. bby lagi penting dri takut.