Scan 21 minggu & 35 minggu

Agak2 girl ke boy?

Scan 21 minggu & 35 minggu
24 Balas

Ada tips tak supaya baby dlm perut kaki dia berkang2 bila scan .. saya kemarin scan dia kepit 😥😂 saya nak start shopping Brg baby 🤗 now 22 weeks

Macam saya time scan ni 21 weeks la mcm sis, tapi saya punya betul nampak clear line tengah tu. Mmg betul doktor kata gegirl🌹

alhmdulilah... baby dalam pic ni dah selamat di lahirkn...baby girl

da 4 kali scan doc cakap bby girl.. btul ke? hihi..now da 30w5d

2y ago

rasa btoi tu girl...

Nampak mcm girl. Sbb masa anak sy dulu pn mcm tu. Hehe

mcm boy. girl takkan timbul seketul gitu rasa

macam girl nampak mcm ada garis tgh tu.

jelas nampak bentuk batu 🤭 baby boy

baby girl sbb nampak mavam beger 😂

saya scan mcm nie doc ckp boy 😅😅

2y ago

time 21week dokter kata girl.. scan lagi 28 boy pulak...ni baru scan smlm 34week girl pulak...baby kuat prank...xpasti dah sy ni sis...😅