Normal ke dah masuk 7weeks still tk nampak ape lagi kecuali nampak dinding rahim tebal.

Agak risau

20 Balas

Sy first scan g kk time 5w5d, Alhamdulillah dah nmpk kantg kecik ja.. Minggu depan isnin p sekli lagi plk.. Scan 7w5d.. Sbb minggu cuti kolah ada hal, so minum air gula pon settle dah 6 week6d..

Saya scan dekat KK 10 minggu baru nampak bentuk. Pergi scan swasta masa 8 weeks, Doktor je nampak. Siap nampak detak jantung. Kita angguk angguk jela blur. 🤣🤣

saye dlu scan 8wks nmpk besar kacang hijau je😅😅 ap ii pon normal je.. klau nk btul ii jelas nnti 12-14 wks boleh laa repeat scan nnti dh nmpak baby..

scan biasa x nampak. blh cuba transvaginal scan dr bawah. kalau nk scan biasa tu pastikan bladder penuh, jgn kosongkan pundi kencing nnt mmg x nampak.

kalau nak tau normal atau x , bole refer dari apps ni jugak.. nanti dia akan bgtau perkembangan baby..

Normal. Klu nk tgk kantung, boleh scan dari bawah mmg patut nmpk dh by 7week klu scan bwah

sy dulu scan 8w xnmpk apa pegi scan masa 11w baru nmpak baby

normal sis , selalunya 8 weeks keatas baru nampak

2w ago

tq meredakan bimbang

normal, masa sy ank no3..11weeks bru nmpk kantung n jntung

2w ago

tq meredakn bimbang

normal, slalu doc suggest untk scan 8weeks keatas