Bawak anak berjalan

Agak ii boleh ke eh anak sebulan lebih bawak naik cameron . Okay ke tak ?

3 Balas

kalau I, I tak bawak lagi. tapi up to you lah. hehe. ada parents okay, mcm I taknak bawak lagi

3w ago

betul. mcm sy pun newborn bukan tak keluar sebab berpantang ke apa tapi sbb takut exposure luar baby nb kan immune system belum kuat so takut mudah jangkit. tambah2 kawasan yg crowded but depends masing2 😊

anak saya tak sampai sebulan dah naik kapal terbang.. dah jalan² pergi sepang, kuala pilah..

3w ago

anak saya lahir dekat sabah.. then balik semenanjung.. saya sambung berpantang dekat semenanjung.. naik flight masa umur baby 27 hari.. yg pergi sepang dgn kuala pilah tu mmg nak jalan².. bosan duduk rumah.. 😅