Hai.saya mengandung 5week 6 hari.Saya sudah pergi scan.so doc cakap saya ada fibroid n darah tinggi

Agak agak bahaya tak kandungan saya?

2 Balas

Hi.. sama lah dgan sy.. sy dapat tahu masa scan di kk.. 9week tk silap msa tu... doc ckp ada fibriod tak bhaya tp boleh mybbkan kguguran.. kena bnyk kan rest n pntang mkn yer... fibriod niy tkde ubat, cuma bila baby mkin besar, dia akan mgecut atau besar ataupun sama size jer.. Semoga dpmudahkan segala urusan sis dan saya yer..

3y ago

semoga dipermudahkan segala urusan mama er... 😍😍

semoga dipermudahkn segala urusan mommy yee 😍