Jom senaraikan perkataan lain di bawah!

Agak-agak apa ya perkataan lain yang boleh di buat menggunakan dua huruf di bawah ni ya?🤔 Min dah bagi satu hint tu haaah cepat cepat siapa yang power power tu jom tunjuk bakat😎

Jom senaraikan perkataan lain di bawah!
692 Balas

Awak Alam Alah Arah Anak Ayam Atas Atap Alas Ayah Acah Acar Agar Ajar Awas Awan Amat Abah

AgAh ApAk AgAr AyAm AyAt AtAu AtAp AtAn AlAs AyAm AsAp AsAs AkAr AnAk AjAk AbAi AmAn ArAb

ADAB,AJAK,ALAS,ASAL,ANAK,ASAP, AKAL,AJAL,ALAM,AYAH,AGAK,AZAN, AZAB,AGAR,ASAM,ARAH,AJAR

AMAH, ARAH, ASAH, ALAH, AWAL , ALAM , AKAR , AJAR, ACAH, AGAH, AJAK, AJAL, AMAL, ASAL

awal awas ayah akan arah amah akal acai (haha) ajal awak aman agak acah apak asah

Atap Atas Akad Adam Ayam Alam Azam Aras Asal Awas Akal Asam Ayat Ahad Abas Azan

atap asap akal anak amal atas asal alas adab ajal alam aman apam aras awan azan

Ayah Anak Akan Agak Ajak Aman Alat Asap Atap Arak Agar Alas Ajar Atas Akal Akar

ayah abah alas alam akak apak akal azan azab alat arah abam adam agak agar

Ayah,anak,abah,awak,asam,awal,amal,adam,alam,apam,awam,ayam,azam,agam