Kalau sy pregnant lg ? Sy bf anak berusia staun 6bln xpa ka?

2 Balas

kalau takda masalah kesihatan boleh bf anak tapi tak digalakkan pump. apa² refer doktor dulu sebab tahap kesihatan setiap individu tak sama.

4y ago

consalt dengan doktor ye puan. anak dah setahun 6 bulan dah boleh fokus pada pemakanan. if nak topup slow² ajar minum susu full cream. ape pun tahniah. jaga kesihatan. semoga semua baik² naa.

Xpa.. Ok ja. Dr imelda ada explain dkt fb

4y ago

sbb sy penah guguq masa tu anak baru 6bln taun lepas sbb bf jgk...so sy ada msalah kesihatan jgk nie...