Hi mommies, normal ke week 22 preggy masih muntah2? Adakah sebab pengambilan pil Obimin & Kalsium?

1 Balas

Hi ibu.. Maaf sy baru nampk soalan ibu ni. Ibu dah selamat melahirkan dah ke? Ke dah 3rd trimester? Muntah2 ni ibu ikut tuan badan. Ada yg sepanjg kehamilan tu morning sicknesses. Ada yg 1st trimester je. Ada yg 1st-2nd trimester. Ada yg masuk 2nd trimester baru morning sickness ni. Dan yg paling beruntung yg xda langsung morning sickness. Dan utk pgetahuan ibu, morning sickness ni tiada kena mgena dgn pengambilan ubat yg diberikan olh doktor dan nurse. Jg diri baik2 ye. Kalau belum melahirkan, sy doakan moga mudahkan urusan bersalin nanti InshaAllah. Stay healthy both of you❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Wow xlama lg tu.. Take care both of you. Jg diri baik2. Moga Tuhan mudahkan dan lancar urusan bersalin ibu😍. Klu dah bersalin ble upload pic baby comel d photobooth nnti. 💜