Bukak buku pink

Adsalamualaikum . Boleh ke bukak buku pink minggu ke 12 ... skrg minggu ke 9 . Tnya doc swasta katanya if dh ada nmpak denyut jantung dh boleh bukak buku ... td scan dh nampak heartbeat cuma tk dgar lagi .

5 Balas

bolehhh, saya pun masa 12w nak masuk 13w baru buka buku pink lepas dah scan kantung, and heartbeat dekat swasta alhamdulillah nurse baik jee takde bising hehe

klau kk pling lmbt 12w .. sy 11w dh bukak.. klau dh nmpk kantung pun dh boleh bukak bku pink.. ade yg 8w dh bukak bku pink dh..

sy haritu 9w dah buka buku. nurse kata lagi awal lagi bagus sbb sy bawa scan dari swasta

Kalau nak buka di kk, paling lambat 12w, kalau swasta tak pasti

better bukak before 13weeks takut nurse di kk bebel sis 😂