Admit pac

Admit pac ni Mksd nya apa yer?maaf xtahu😅1st preggy

3 Balas

Kalau ada contraction yg kerap / keluar darah atau air ketuban pecah pergi kat hosp. Bahagian pac tu nanti lepas daftar smua nurse akan check bukaan kita

6mo ago

ok sis..tq bantu♥️

PAC = Patient Assessment Centre. Kat sebelah emergency department. Sebelum kena tolak labour room, nurse/doktor akan check kita kat situ.

5mo ago

Emergency

tanya kt emergency, nti dorg baca surat refer PAC tu samada register dulu kt bawah atau dorg anto gi dewan bersalin utk cek up..