39 weeks,4 days

Doakan semoga dipermudahkan segala urusan saya bersalin ,pukul 9 pagi start rasa contraction,sayaa masih boley layan, pukul 10 pagi turun darah fresh,siap siap terus p pac ,dokter mengesahkan terbuka 3 cm,terus kena admit wad#39weeks

39 weeks,4 days
2 Balas

semoga dipermudahkan urusan🤲Sya esok masuk 38weeks blum ada tanda nk bersalin ni..risau..takut limpas due date.13/12 ..🥲

10mo ago

amiin ya rabbal alamiin🤲🏻,insyaallah awak akan bersalin sebelom due awak amiin🤲🏻

Due date kita sama tapi saya belum ada tanda2 lagi

10mo ago

insyaallah awak akan bersalin sebelom due awak,amiin,semoga di permudahkan segala urusan awak🤲🏻❤️