Alhamdulillah

Salam saya nak tanya . perluke kita berkecil hati kalau adik beradik ipar x amik berat langsung tentang kita lagi2 anak2 buah adik beradik kita tu. lagi² keadaan kita tengah susah.. kalau bantu pun adik beradik ipar akan bg syart2 suruh suami balik kg tinggalkan anak isteri .terima kasih

1 Balas

Bgi Sya sis biar lh sya hidup susah dan anak” dri pada minta bantuan dengan syarat” mcm tuee mcm dia nak pisahkan kmu je anak beranak jangan bgi muka ipar begitu ?

2y ago

ia.. memg nak pisahkan dh cara halus .. anak sy dh 2.. sorg 1 tahun sorg lagi 3 tahun.. sedih sbb x pernah amik kesah tanya khabar anak2 Sya . tp x apa lah . dunia nika beroda.. sabar je