Diriku Hamil

Adekah Bab berkaitan janin baby di perut saya ,akan membesar atau akan cepat bersalin saya hamil 6weeks

Diriku Hamil
29 Balas

1 . Puan boleh tutup aurat sebab dekat sini bukan semua perempuan yang ada ya 😊 2 . Puan nak tanya apa sebenarnya kami semua tak faham ? 🤭 3 . Untuk 6weeks janin terlalu kecil sangat mungkin size badan puan yang merasakan perut puan besar 😊

Mungkin dia nk tnya baru hamil 6w tp dh nmpk besar, akn cepat bsalin ke? Jwpannya TAK. tggu lg 8bulan ye sis... Selain tu jaga pemakanan. Klau baby besar sgt, boleh jd awk ada gdm.

sis sy try baca byk kali... masih lagi tak faham sis nk tya ke bgtaw... 6week takde pape pn ag sis, sy 7 week, perut mcm sajat...😂😂😂 sy syak sis tu lemak jahat tu... tak pn babat....😆😆

Aurat tu.. nak posing tanpa cover aurat dgn baik elok utk tatapan suami saja. Dalam ni bukan je wanita muslim ada, wanita non muslim ada, suami2 org ada & org gila sex pun ada..

badan saya jenis xbesar .. masa tau preggy pon dah 6 weeks .. perut mmg tak nmpak sis .. sabar ya tunggu la dh masuk 15 weeks ke atas .. mesti nampak baby bump tu

Relaks sis. Baru 6 weeks. Kitaran untuk sis bersalin ada 40weeks. Biasanya baby keluar 38weeks. Pape pun, tahniah sis hamil.

Awak guna google translate ke ni ? 😂 bpuluh kali baca pun sy still xfhm

Sya rasa macam terus kusut kepala pas tgk gmbr ni😆😆mau jk tlong kemaskan😅

😅 Tu mungkin lemak sis...kalau 6weeks masi kecil sngat...

Mula2 xnmpak pn ada org...ingatkan tunjuk brg2 kt ats meja tu🤣🤣