hamil 39minggu

ade yg berpengalaman hamil 39minggu 2 hari.. baby dh msuk jalan dan kebwah dah cuma muka paling keatas.. doktor kata kena tnggu muka paling ke bwah utk dikeluarkn.. jika dh 40 minggu pale msih paling ke ats maka solution adalah operation.. adakah saat 39minggu ke 40 minggu ni baby bole pusingkn pale ke bwah?ada tak diantara anda yang pernah mengalami situasi tersebut?? mohon share pengalaman..

1 Balas

Try banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

3y ago

🥰