39minggu 2hari

Hari ni dah 39minggu 2hari ,baby masih seronok dalam perut,ade tips cepat bersalin x? Mohon beri kata semangat dan positif pada saya ..🥰#bantusharing #ingintahu

1 Balas

saya bersalin 39w3d.. seminggu sbelum bersalin sy bykkan jalan sekitar area rumah, jalan itik, naik turun tangga.. risau baby kluar lambat walau xlarat saya gigihkan juga exercise.. Alhamdulillah die nak kluar before 40w.. semoga urusan sis dipermudah.. jgn byk fikir byk cakap dgn baby in shaa Allah xlama dah tu..