ada tak mummys yang keluar darah sikit sikit ? sye dah 23minggu

ade yang sama tak? nak buat ape ya

13 Balas

someone saya kenal pernah macam ni. satu hari tu dia kata keluar darah sikit2, dia buat tak kisah. esok petangnya bleeding teruk, panggil ambulance bawa ke hospital. doktor kata dah keguguran. after further check up doktor pun tak cakap sebabnya apa. tapi pengajarannya kalau ada apa2 bleeding pun, sesikit mana pun, cepat2 inform ke doktor ya sis. moga selamat semuanya ?