Admit selase ni.

Saye due 27.7..tp selase da kene admit..kene besalin 36 or 37 week..sbb baby kecil...doakan saye sis suma..maybe induce...

24 Balas

Sma ngan due date sy 27.07...tp bby sy besar pulak😂... Sy xde mslh gdm ke, brt naik sgt ke pe ke..ank2 sy sblm nie pn xde mslh brt ke pe2 ke... Bila yg nie doc scan bby xsma saiz dgn usia kandungan😇.. Cth klu kandungan kita bru 34weeks... Bila doc scan dia jd saiz bby 36 weeks😂...tgk dlm graf pn mmg naik graf tu..pening pale.. Bila dh pregnant nie mcm2 hal kn😅 semoga kita smu dipermudahkan urusan b'salin nti...🤲

Semoga dipermudahkan urusan sis eija saari ye untuk bersalin. Semoga sihat keduanya dan bby sihat ya dan mmbesar dgn baik nti.. sy pon due bln 7, 23/7 tapi admit lepas raya haji 12/7 38w3d nti sbb kne czer low lying placenta.. dalam takot kena kuatkan semangat jugak doa yg baik2 untuk semua nya berjalan lancar ya.. aamiin 🤲🏻

masa ni berat badan sis naik tk ? saya risau la sebab saya tiap kali checkup badan naik , tpi dkt klinik KK ni tk scan2 pun baby saya . rabu ni baru nk scan . saya due 26/7 tapi baru nk tahu berat baby rabu depan . aiyooo . dh la haritu dia kata baby kecil 🥲🥲

2y ago

berat ibu naik...tp berat still x naik...tu yg merisaukan...mknn x sampai pade baby

Sama saya juga, due 25/7 tapi akan bersalin awal 37 atau 38 week. Ap yg saya buat seminggu dua ni makan sebanyak nya, mkan protein bnyak2, alhamdulillah baby dah x kecik sgt dan dr kata maybe boleh tggu sampai 38w

SemOga d permudahkn urusan sis nanti ya..due kita beza sehari je😊saya pn baby kecik dOktOr kata kena bsalin awl 37w..tp blm bagi tarikh utk admit..sbb kena jumpa lg 29 nie nk tengOk mcm mna keadaan baby

2y ago

tq sis..mggu depan saye da kene admit sis...36 week

Sama laa dengan saya admit selasa depan 36weeks. Ikutkan due 26/7 tapi doktor kata baby iugr. 37weeks da kena bersalin. Semoga dipermudahakan urusan kita dan baby membesar dengan sihat walafiat ❤️

2y ago

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan dan lancar urusan bersalin esok. Good luck sis! 😍 Wah tak sabar nak jumpa baby. Saya induce next week hehe

Sama lah dgn sy sis 29hb ni kna scan baby,, sblum ni scan msa 23hb sbb baby kcik ktanya, 36w tpi brat baby bru 2.26kg,, rsau jg doc kta x normal,, kna scan blik 29hb ni tngok mcm mna

saya pun sama due 29/7 tapi skrg 36w baby baru 2.2kg .. lagi 2 minggu kene check kalau tak besar jugak kene bersalin awal 😢 semoga urusan kita dipermudahkan🤲🏻

Aamiin. semoga dipermudahkan sis. sy due 28/07/2022 tp x boleh bersalin ikut due. 38Week dh kna suru paksa bersalin sbb GDM. 😅Semoga kita semua dipermudahkan urusan.

2y ago

sis juga ya semoga dipermudahkan..selamat kedua2 nya...

saya due 20/7 tapi kena bersalin awal 38 minggu sebab gdm. 5hb depan dah kena warded. semoga dipermudahkan untuk kita semua bersalin, sihat selamat hendaknya