nak tahu

Ade x mummy2 kt cini yg pregnant kne asthma....

3 Balas

Saya pn Asma..sblm pregnant dlm stahun 3,4 Kali sedut pki neb..tapi bila pregnant dokt x bgi pki neb dokt takot ad effect Kat bby...Dari 18 weeks kna on budesonide ...dah la rasa x sedap😫😫😫... setiap Kali gna kompom jdi selsema..kdg sy skip jga..time nk jumpa pakar baru on... bln 9 t kna jumpa pakar lagi sb nk test paru2 samaada serasi atau x dgn budesonide... klu ad peningkatan dokt x akn naikkn dos..hope bln 9 ni is getting better...

4y ago

Sya before this mmg standby inhaler biru tu tp jarang sgt kena attack. Cuma since pregnant ni kerap sgt kena attack, then kk bg appointment dgn pakar.

Saya!🙋 Dua kali kena asthma sejak pregnant ni.

5y ago

Sy pn 2kali kme asthma spjg peknen ni

Saye 🙋‍♀️

5y ago

Saya masa awl2 pregnant xpernah kene serangan asma... Tp bile kandungan da smakin membesar.... 26 weeks ni kerap kene asma sbb batuk..