Berat baby

Ade x mommy2 yg 30w skg ni?? 30w2d ke? Berat baby berapa kg ya week mcmni??berat bby sy 1.5kg

21 Balas

Sy baru lepas cekup smlm..baru 27w + alih2 baby da 1.4kg..terkejut kita sbb berat naik sekilo lebih tp bby naik sekali ganda dr bulan lepas..mula la pikir nak sampai 40w tu bape kilo la baby..baju nb yg beli msti xmuat..huhuhu..doc ckp berat normal patot dlm 1.2kg je baby..tp terlebih sihat pulak..sepanjang pregnant nie baru naik hampir 4kg je berat sy..tp yg baby terlebih sihat skrg..