2nd baby pregnancy

Hye mommy . fes bby sy bru sethun dn lahirkan acara czer , bru2 ni cek upt is positif , try buat scan bby x nmpk lg tpi dc pelik nn line tuh takod twin prgnncy , apa mommy rasa about the pictur , n ade x yg fes bby czer n scnd bby normal ??

2nd baby pregnancy
3 Balas

oke puan based on my experience kerja la ya .. jadi saya jawab.. dalam gambar ni macam ada dua tapi scan tak berapa jelas..boleh repeat lagi 2 atau 3minggu untuk kepastian...yang pasti dinding rahim memang tebal sangat ni maksud rahim tengah prepare untuk janin kantung pun dah nampak tapi tak berapa clear memang nampak macam dua kantung

3y ago

ya puan sama2.. saya pun pernah pregnant twins ...tapi berdasarkan kerja saya scan orang memang ni la saya boleh cakap sedikit sebanyak ..harap membantu puan ya ..tapi macam saya cakap gambar kurang jelas sebab tu mungkin nampak dua

kakak ipar sy 1st baby emergency czer. 2nd baby normal. okay je inshaaAllah. yg penting amalkan pemakanan yg sihat. sbb kakak ipar sy masa 2nd preg tu mmg dia nak sgt normal. so dia mmg pantang 2 tahun lebih betul2 masa 1st baby, n masa preg 2nd dia betul ambik makanan yg sihat2.

3y ago

yeke ni saya jarak betol2 setahun

Ha'a gambar tak cantik. Tak clear. Tak nampak bakal janin. Tak tau sis. Hope the best for you. Hope sis dah nampak bakal bayi next scan.