Tidur berdengkur

ade x kat sini yg semasa hamil ni, tidur berdengkur? ade gune ape² rawatan atau cdgn x utk hilangkan dengkur ni? kesian kt en suami, terpaksa dgr kite berdengkur.

4 Balas

Sy dari zaman bljr kuat berdengkur. Tak tahu kenapa makin lama makin teruk dengkur. Tidur la posisi macam mana pun, tetap berdengkur. Bantal tinggi salah, bantal rendah pun sama. Even tidur duduk pun berdengkur. Segan nak tidur rumah orang 😅 Dkt farmasi rasanya ade jual yg utk kurangkan dengkur. Letak dkt batang hidung. Tapi sy tak pernah try. Redha saje la dgn dengkur ini 😭

Sy dari bujang lgi. Suami jenis x berdengkur kalau tido. Nak dengar tu jarang la. Sy pun x tau la nak hilangkan camna dengkur tu..

Puan tidur mengiring. Kalau dengkur jugak kena consult doc.

Tidur mengiring