luka jahitan normal terbuka

ade x ibu² yg ade pengalaman luka jahitan terbuka..sy dh 40 hari ari nie..tapi bekas luka jahitan yg terbuka bahagian kulit tu ade sikit lg yg x cantum elok..yg lain dh oke..cume bahagian atas yg dekat dgn bahagian kencing tu je yg x oke lg..ade ubt yg elok x? skrg tgh pakai gel duoderm warna hijau

2 Balas

Blh pg klinik bbyr yg berdekatan. Blh pastikan dulu doktor perempuan yg bertugas, lg elok. Nnt dorg suggest buat apa. Saya dulu ingtkan jahitan terbuka, rupanya luka melecet tmpt jahit tu bkn jahitan terbuka. Dpt ubat sapu, lps tu elok dah.

Saya rasa macam jahitan terbuka juga sis.. Macam mana yer? Perlu ke pergi klinik check. Sekarang 42 hari sudah