Confinement lady

Hi mommies yg pernah guna Confinement lady ketika berpantang, u all suggest guna botol susu atau direct bf ya? Sy first time nk amik CL risau time treatment baby lapar nk susu tp terganggu sesi rawatan.

2 Balas

Saya bgtau awal2 kpd tukang urut yg baby menyusu direct breastfeeding, jadi dia faham. Saya beri baby susu dan bg dia kenyang, baru urut. Hampir 2 jam berurut, baby bangun, ngam2 selesai urut. Hehe.

my sis subscribe cl. direct feed je sis. sebelum treatment bagi baby minum puas2.