Tak selera makan

Hi, ade tak yg tkde slera makan lgsung mcm sy? Sy lgsung tk boleh nak makan apa². Nasi lgsung tk bole masuk, kalau fkir nk makan apa pun boleh mual dh. Ada tips tak atau contoh makanan yg bole sy ambil utk kurangkan mual?

5 Balas

dari sebelum tahu saya pun pelik nape ye? xde rasa nafsu nk MKN ... ghupenya Alhamdulillah ALLAH Hadirkan Malaikat kecil dlm rahim.Sampailh skrg ni nafsu MKN xde.klu MKN ok je xde rasa mual atau muntah MCM ngandung anak² sblm ni.cuma xde nafsu nk MKN And MKN dlm kuantiti sikit . apa pun semoga kita mom to be anda Malaikat kecil dlm rahim kita semua mbesar dengan sihat dan sempurna Aamiinn Ya Rabb 🤲🤲