Tak selera makan

Hi, ade tak yg tkde slera makan lgsung mcm sy? Sy lgsung tk boleh nak makan apa². Nasi lgsung tk bole masuk, kalau fkir nk makan apa pun boleh mual dh. Ada tips tak atau contoh makanan yg bole sy ambil utk kurangkan mual?

5 Balas

Sama la saya pun, lapar nak makan. Tapi bila makan nak muntah pulak. Tapi cuba jangan biarkan perut kosong, akan kurang sikit rasa mual tu. Kena makan jugak buah2 isi perut. Rasa nak muntah tu tetap ada, cuma elok sikit bila perut x kosong.