Tak selera makan

Hi, ade tak yg tkde slera makan lgsung mcm sy? Sy lgsung tk boleh nak makan apa². Nasi lgsung tk bole masuk, kalau fkir nk makan apa pun boleh mual dh. Ada tips tak atau contoh makanan yg bole sy ambil utk kurangkan mual?

5 Balas

mcm sy lnsung xbleh makan nasi..😂 tpi sy buat bubur Alhamdulillah bleh mkn.. dan mkn buah je dan roti tu je yg bleh mkn

1y ago

Tula, sy bubur pun tk boleh masuk. Maybe sbb ade bau tumisan bwang tu kot. Haihhss 😂