sakit sangat

ade tak yg tengah hamil sakit bahagian ari2..? sesunguhnya saya sakit sangat,lagi2 waktu baring nk tukar posisi..? ade tak cara nak atasi,aritu ade terbaca tuam bahagian ari2 tu,tak pasti mcm mn.

4 Balas

sya pula gatal celah2 kangkang.. garu2 smpai melecet☹️☹️😮‍💨 cm mna nk atasi ?

Sye da 31 mnggu .. Sme lh rse skit sangt .. Lgi2 ble na uba posisi mse tdo ..

5y ago

sebelum ni preggy x pernah rs mcm ni,ni fh ank ketiga baru rasa..mcm mn lh wktu nk bersalin nnt..

Dah brapa week sis

normal