Badan Berangin ?

Hi ade tak mommy2 yg sakit2 badan akibat angin bnyak sgt smpai sakit kepala jugak? Boleh share tak mcm mna nk kurgkan angin dlm badan? Sakit kepala sy sbb angin x keluar ??

12 Balas

Saya amalkn jus mamariam. Terus tak ada angin badan dah. Kalau tak sblm tu asyik berangin je lagi walaupun lepas makan especially kat ulu hati. Mmg bila byk angin sampai kepala tiap hari sapu minyak angin 😅

3y ago

boleh ke amalkan jus mamariam ni??

https://shopee.com.my/product/1794052/1305656961?smtt=0.1795376-1664071093.9 saya minum y jns susu ni tpi perisa vanila..xde bau hamis dan anak pum xde jaundice..skrg ank da umur 3bln lbh

Cuba amalkan minyak habbatus Sauda inn sya Allah ok.,sy dari awal hamil hingga sekarang 38w, Alahmdulilah sembelit pn x..

5y ago

Blh goggle dia ada yg jenis kapsul ada dlm betuk soft gel.. ada yg campur dgn minyak zaitun,. Makan 4biji sari mlm 2 pagi 2selpas mkn..blh beli di farmasi or tokoh jamu

Banyak gerak kan badan, kurangkan makan makanan “berangin”

5y ago

Kita try k 👍🏼 all the best

banyakkan minum air. sy biasa buat mcm tu nanti angin kluar

Gi urut buang angin, kurang kan makanan yg “berangin”

Elak mandi lewat. Guna stocking masa tdr

Xkisah jenama apa pn ada jual di tokoh2 jamu

Jus ni mahal sikit la tapi bagi saya sgt berbaloi

3y ago

sis start amalkan sejak baby berape bulan?

Mkn nasi dgn bnda manis .......