Badan Berangin ?

Hi ade tak mommy2 yg sakit2 badan akibat angin bnyak sgt smpai sakit kepala jugak? Boleh share tak mcm mna nk kurgkan angin dlm badan? Sakit kepala sy sbb angin x keluar ??

12 Balas

Cuba amalkan minyak habbatus Sauda inn sya Allah ok.,sy dari awal hamil hingga sekarang 38w, Alahmdulilah sembelit pn x..

5y ago

Blh goggle dia ada yg jenis kapsul ada dlm betuk soft gel.. ada yg campur dgn minyak zaitun,. Makan 4biji sari mlm 2 pagi 2selpas mkn..blh beli di farmasi or tokoh jamu