Minyak sapu hamil

Ade tak minyak sapu yg boleh hilangkan senak perut, kembung perut , nk bg sendawa? Minyak yg xde ingredient xelok ade x?

5 Balas

saya guna minyak urut dari brand tropical herbs. ada campuran minyak halia dalam tu, memang untuk orang berpantang. tak ada ingredients pelik2 salicylate camphor menthol etc. dia pun tak panas sangat pun tapi lega bila sapu. tapi tak sapu di perut. cuma di belakang, dada etc

sy pakai brand tropika. mums spa. alhamdulillah masa awal² haritu mmg mabuk teruk dgn bloated perut. sy sapu sikit je kt perut dan dada alhamdulillah ok sgt. perut selesa sbb angin byk kluar

Elakkan Sapu apa jua di perut utk hilang kan senak tu... Kalau minyak kelapa dara, minyak zaitun OK la. Cuba brisk walk, senam, jaga postur sesuai kehamilan untuk atasi angin tu.

sy pkai mnyk yuyi je sbb yuyi kn bby bleh pakai jgk settle mslh sy . klau larat sy buat air rebusan halia lg mudah nk sendawa

Sy pun tgh alami ni. Cuba bykkan rehat, kurang skit sakit.