Tak selera

Ade tak kat sini ibu² preggy yg xselera nak makan. Tapi perut lapa...dah cuba makan tapi xboleh telan..sy bru 5 weeks..sy lapar 😭😭😭

6 Balas

Cuba makan buah-buahan. Mungkin membantu sedikit. Semoga dipermudahkan urusan 🌸

2y ago

tu la...mkn epal je tadi...try gak masak makanan yg naikkan selera sikit .okay la tp ratah lauk je..nasi pn xhabis...tapi loya xsudah²... anak 1st n 2nd... loya² gak..muntah² gak..tp boleh makan .. ni nk telan makanan pn xleh