Gdm + gastrik + takde selera makan

Hai semua..nak tanya ade tak yg dah sangkut gdm tapi dalam masa yg sama ade gastrik dan ade alahan untuk makan (tak de selera nak mkn) ..Mcm mana korang kawal makan dan bg ada selere nak mkn eh..? Sbb sy cpt lapar tp dlm masa yg sama tak lalu nak mkn.. Sy baru 15 minggu ..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sy Bru slow² start ade selera makan skrg dan muntah² pun start xde dah juga.. Sy cuba jus mamariam.. ada tanya nurse.. nurse ckp kalau sesuai dgn awk blh je minum..

1y ago

ade gdm pon boleh minum ye.?kalu boleh nk try la cari