uri rendah

ade sesiapa pengalaman uri ke bawah? then apa yg perlu buat? 😔

2 Balas

Masa saya 28 week doc detect saya uri kat bawah.PP stage 1..KK siap suruh refer hospital😅 ..saya try solat sujud slow slow,kdg sakit gak menekan kat perut..tapi slow slow buat..and saya ada tidur mengiring,kiri atau kanan(elak tido telentang)and kena bckp jugak dengan baby 😅..nanti puan cuba try scan diluar sbb Kk kdg dia tak scan selalu,if scan diluar boleh tanya kedudukan uri jugak..tapi semua ni pun tak jamin uri boleh naik😅..bergantung jugak pd orang dan baby puan😅

9mo ago

By now saya pun dah 38week,dan bila scan uri saya dah naik ke atas,baby kepala dekat bawah dan hospital pun dah discharge case PP saya..insyaAllah puan pun akan okay..paling penting jangan angkat barang berat berat and banyak kan rest..Moga Allah mudahkan urusan kita semua 😊!

cuba buat senaman, atau banyakkan bersujud. nanti awak search senaman tu dia ada keluar. amalkan. inshaallah

9mo ago

saya akan bersujud mula hari ni. ya allah terima kasih awak.