uri kat bawah

Ada sesiapa yg pernah ada pengalaman uri kat bawah? Macam mana kesudahan cerita bersalin mommies yg ada pengalaman uri kat bawah? Ada tips ke yg boleh diusahakan untuk bagi uri tu naik? Terima kasih #32weeks

1 Balas

mcm sy dlu uri bwh..pggl pp type 3.. ms 34 minggu doc suh sy bersalin dh..czer

2y ago

saya doakan moga di permudahkan segalanya..aamiin...mommy jangan stress2 tau.. dengan jgn angkt berat2 bedrest je..jangan banyak berjalan dan berdiri.. just mood happy je k.. kalau mommy ada alami bby breech...biasa doc akan buat ecv dulu pusingkan baby pada keadaan sepatutnya.. kmudian baru dia lakukan pembedahan ..sekrang mommy dh berapa bulan?? jaga diri bebaik k 😉😘